Lyhyesti: X-Men: Apocalypse

X-Men Apocalypse(Yhdysvallat, 2016)

Tuorein X-Men -elokuva ei yllä aivan edellisten tasolle, eikä tuo sarjaan mitään uutta.

Ensi-ilta 20.5.

X-Men: Apocalypse jatkaa First Class (2011) ja Days of Future Passed (2014) -elokuvien jatkumoa, mutta sijoittuu tällä kertaa 1980-luvulle. Professori Xavierin (James McAvoyn) johtama Ryhmä X saa nyt vastaansa Oscar Isaacin (mm. Star Wars: The Force Awakens) esittämän Apokalypsin, joka jää mahtipontisesta pohjustuksestaan huolimatta tavanomaisen sarjispahiksen tasolle.

Apocalypse ei ole huono elokuva, vain vähän tyhjänpäiväinen. X-Men -elokuvien aikajatkumo kävi Days of Future Passedin myötä sekavaksi, mikä häiritsee myös Apocalypsesta nauttimista. Lisäksi elokuva ei löydä kylliksi aikaa ja tilaa lukuisille hahmoilleen, toisin kuin vaikkapa aiemmin keväällä ensi-iltansa saanut Captain America: Civil War (2016). Mieleenpainuvaa elokuvassa on vain Quicksilverin (Evan Peters) komea hidastuskohtaus, joka on vielä näyttävämpi kuin edellisessä elokuvassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s