Lyhyesti: Neighbors 2: Sorority Rising

Neighbors 2(Yhdysvallat, 2016)

Naapurit 2 jatkaa samalla pätevällä linjalla, kuin kaksi vuotta sitten ilmestynyt edeltäjänsä.

Ensi-ilta 6.5.2016.

Vuonna 2014 ilmestynyt Neighbors – tai Bad Neighbors julkaisumaasta riippuen – oli perustoimiva komedia nuoren parin ja naapuriin muuttaneen collegen veljeskunnan nokittelusta. Neighbors 2 jatkaa samaa kaavaa, mutta tällä kertaa Seth Rogenin ja Rose Byrnen esittämän pariskunnan naapuriin muuttaakin yliopiston sisarkunta, joka on kyllästynyt kampusalueen sääntöihin. Jatkuva biletys ei kuitenkaan sovi naapurien suunnitelmiin saada talonsa myytyä, joten uusi sodankäynti voi alkaa.

Zac Efronin esittämä Teddy palaa tietysti kuvioihin, mutta uutta verta elokuvaan tuo sisarkunnan johtajana Chloë Grace Moretz, joka onnistuukin roolissaan huomattavasti paremmin kuin aiemmin tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa The 5th Wavessa (2016). Neighbors 2 onnistuu viihdyttämään hieman hölmönä komediana aivan samoin kuin edeltäjänsäkin. Elokuva ei yritä nousta lähtökohtiaan suuremmaksi kokemukseksi, mutta sisarkunnan kautta se tulee ohimennen myös käsittelleeksi sukupuoliseen tasa-arvoon liittyviä, oikeasti tärkeitä kysymyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s