Info

Obskuuri.net on itsenäinen arvostelusivusto, jota ylläpitää ja toimittaa kirjailija Tuukka Hämäläinen. Blogi keskittyy nykyisin vain teatteriarvosteluihin.

Aiempina vuosina Obskuuri.net toimii vapaaluontoisena arvostelublogina. Vanhat arviot löytyvät vielä sivustolta (ainakin toistaiseksi).

Tekstit on julkaistu vain tällä sivustolla, ellei toisin mainita. Muutamat vanhemmat kritiikit ovat ilmestyneet alunperin sanomalehdissä.

Sivusto on voittoatavoittelematon, ja valtaosa teksteistä on kirjoitettu arvostelukappaletta tai lehdistölippua vastaan (vanhoja lehtijuttuja lukuunottamatta). Sivustolla satunnaisesti näkyvistä mainoksista vastaa WordPress. Ylläpitäjä ei voi mainostaa sivustolla tai myydä mainostilaa.

Julkaisuoikeudet teksteihin pidätetään. Lähde mainittava lainattaessa.

KAIKKI YHTEYDENOTOT:  tuukka.hmlinen [ÄT] gmail.com

*

Tuukka Hämäläinen (s. 1987) on freelance-toimittaja, kirjailija ja filosofian maisteri. Hän on kirjoittanut muun muassa peleistä, elokuvista, teatterista ja musiikista. Hämäläiseltä on julkaistu muun muassa runokokoelma Aaveverkot (ntamo, 2013) sekä haastattelukirja Kirosäkeet – 20 uuden suomirockin sanoittajaa (Idootti, 2011).

Hämäläinen on Suomen Arvostelijain liiton jäsen.