Dead Rising 2: Case Zero

(Xbox 360, 2010)

Case Zero on itsenäinen esiosa Dead Rising 2 -pelille, jossa pistetään zombeja lakoon ensimmäisen osan tapaan. Case Zero vain on tolkuttoman lyhyt ja toimii lähinnä pääpelin demona.

Case Zero julkaistiin noin kuukausi ennen Dead Rising 2:ta, mikä jo osoittaa sen tehtävän. Pelitarinan prologina toimiva pätkä esittelee päähenkilöt, pelihahmo Chuck Greenen ja tämän tyttären Kateyn, jotka ovat juuri onnistuneet pakenemaan zombien valloittamasta Las Vegasista. Greene jää tyttärensä kanssa jumiin pieneen Still Creekin kylään, joka on jäänyt karanteeniin. Ainoa vaihtoehto on odottaa armeijan evakuointia ja pelastaa ne selviytyjät, jotka mahdollista.

Case Zeron pelaa kevyesti kertaistumalta, jos löytyy muutama tunti aikaa. Se on Dead Risingin pelimekaniikkaan tottuneelle hyvin helppo ja suorastaa itsestäänselvä. Pääpelin uudet ominaisuudet, kuten uusien aseiden rakentaminen muita esineitä yhdistelemällä esitellään lyhyesti, mutta paljon tästä ei pääse hyötymään.

Vaikka kaupalliselta kannalta Case Zero toimii vain pääpelin demona, on se kuitenkin tarinallisesti miellyttävä prologi, jota ei ole hinnalla pilattu (400 microsoft-pistettä, n. 5€). Minipelin achievementit ovat nekin erittäin helppoja ja tehtävissä kahden läpipeluun aikana.

Mitenkään olennainen Case Zero ei kuitenkaan ole Dead Rising 2:n kannalta, toisin kuin jälkeen päin julkaistu jatko-osa Case West.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s